Upit za termin servisa

Želite dogovoriti termin?

Jednostavno unesite najvažnije podatke i Vaš upit biti će odgovoren u najkraćem mogućem roku.

Upit Termin servisa

Naše usluge

Bankomat blagajna

Bankomat blagajna

Kod nas možete plaćati slijedećim karticama: American Express, Master Card, Diners, Maestro Card, Visa Electron Card, jednokratno ili na rate.
Boutique

Boutique

U našem salonu imamo i prodaju svih bitnih sitnica sa oznakama Vaše marke. Škoda ili VW majica, privjesak, model auta, torba, olovka, kapa i još mnogo zanimljivih sitnica pogodnih da ih poklonite sami sebi ili Vama dragim osobama.
Brzi servis

Brzi servis

Poslove koji traju do jednog sata, npr. izmjena ulja, kočnica, guma, izvodimo brzo i povoljno. Rezervirajte svoj termin i uštedite vrijeme.
Café

Café

Dok čekate na svoje vozilo na servisu u salonu smo osigurali za Vas ugodan kutak u kojem možete popiti topli napitak, pročitati novine ili pogledati novosti iz auto industrije.
Dodatna oprema

Dodatna oprema

Za svakoga ponešto! Uvijek imamo veliki izbor artikala iz područja: sigurnost, komfor, sport, odjeća, zaštita od krađe i mnogo mnogo više.
Dolazak & dostava

Dolazak & dostava

Dolazimo po Vaše vozilo pred kućna vrata ili na Vaše radno mjesto i nakon obavljenog servisa ili popravka dostavljamo natrag.
Dorada

Dorada

Vaš auto napravit ćemo još atraktivnijim spuštanjem i proširenjima.
Internet-Terminal

Internet-Terminal

U našem salonu osigurali smo Vam besplatnu wi-fi internet vezu kako bi Vam skratili vrijeme čekanja.
Iznajmljivanje vozila za kampiranje

Iznajmljivanje vozila za kampiranje

Kako bi za vrijeme popravka Vašeg vozila ostali mobilni, kod nas možete iznajmiti vozilo po izuzetno povoljnim cijenama.
Javni prijevoz - autobus

Javni prijevoz - autobus

Najbliža autobusna stanice nalazi se uz sam naš Centar (koristite autobusnu liniju ZET-a broj 217 Kvaternikov trg - Petruševac), dok je stanica tramvaja broj 2 udaljena od nas oko 500 m.
Servis auto klime

Servis auto klime

Vaš klima uređaj kod nas je u najboljim rukama - održavanje i popravak.
Kutak za djecu

Kutak za djecu

U salonu imamo i kutak za djecu sa igračkama, toboganom i malim sitnicam potrebnim da zaokupe dječju pažnju kako bi mama i tata mogli bezbrižno i na miru razgledati vozila.
Lakirnica

Lakirnica

U našoj moderno uređenoj lakirnici opremljenoj koristimo isključivo najkvalitetnije boje koje su ujedno u skladu s prirodom. Na sve poslove lakiranja dajemo jamstva.
Limarija

Limarija

U vlastitoj limariji sa stolom za razvlačenje karoserije Vaše vozilo dovodimo u prvobitno stanje. Pouzdajte se u visoku kvalitetu, jamstvo i prihvatljive cijene.
Njega

Njega

Učinite Vašem vozilu nešto dobro. Sunce, hladnoća, sol i nečistoća uništavaju lak. Redovita njega vozila zaslužna je za održavanje vrijednosti vozila kao i za "sjajan nastup".
Praonica

Praonica

Skrbimo i za čistoću Vašeg vozila, pa ćemo ga uvijek nakon bilo koje servisne usluge besplatno oprati u našoj automatskoj praonici.
Skladištenje guma i kotača

Skladištenje guma i kotača

Da bi Vas poštedjeli nepotrebnih muka koje svako proljeće i jesen prolaze mnogobrojni vlasnici vozila, omogućavamo Vam da Vaše ljetne odnosno zimske gume (sa ili bez naplataka) nakon izmjene uskladištite kod nas.
Taxi

Taxi

Nakon što vozilo ostavite kod nas na servisu, ukoliko se niste odlučili na najam našeg vozila, na Vaš zahtjev rado ćemo Vam pozvati taxi.
Tuning/Motor

Tuning/Motor

U našem servisu svoje vozilo mežete dotjerati prema vlastitim željama. Od spuštanja preko proširivanja do tuninga motora i optičkog tuninga.
Vučna služba

Vučna služba

Za Vas ćemo u slučaju potrebe organizirati vučnu službu koja će do Vas stići u najkraćem roku - radnim danima, nedjeljom ili praznikom, od 0 do 24 sata.
Vulkanizer

Vulkanizer

Na raspolaganju su Vam sve marke guma, po povoljnim cijenama! Raspolažemo sa vlastiti timom montaže, koji će Vam u najkraćem roku zamijeniti gume, koje potom možete uskladištiti kod nas.
Zamjensko vozilo

Zamjensko vozilo

Ukoliko ste svoje vozilo ostavili na popravku, a u sklopu mobilnog jamstva, iskoristite mogućnost i odvezite se do svog radnog mjesta ili kuće zamjenskim vozilom, o čemu ćete detaljnije upute dobiti kod Vašeg servisnog savjetnika.